You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + kısım seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına münasebet olabilir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu panik evet ve bulundukları kayranı vazgeçme geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle emeksiz kullanıma sahip olan baplar yardımıyla insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış esenlanır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini yangın kapısı sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

- İnternet sitesinin teamüllevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Yangın bapsı nedir ve ne sorune yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sahip olmak derunin kullanılan bir bapdır.

Hızlı Erişim: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye sorunlemleri seri bir biçimde binalabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye cereyan etmek, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir temellık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Report this wiki page